Ik word ontslagen, wat nu?

Het kan iedereen overkomen: een arbeidsconflict. Een situatie waarbij het niet meer botert met je werkgever. Een ruzie met je baas of collega. Of een reorganisatie waardoor je boventallig wordt verklaard. Waarbij je weet óf voelt dat ontslag dreigt. Schakel zo snel mogelijk een Hanze Jurist in. Bel gratis en we vertellen je direct wat je rechten zijn.

Ontslagen of dreigend ontslag: wat moet ik doen?

Wie ontslagen wordt of het gevoel heeft dat er ontslag dreigt, doet er goed aan direct een jurist in te schakelen. Met een dreigend ontslag staat je baan en daarmee je inkomen immers op het spel. Het is dan belangrijk te weten welke rechten en plichten je hebt. Het ontslagrecht zit ingewikkeld in elkaar, met veel haken en ogen. Een ontslagspecialist die jarenlang dag in dag uit met ontslag en ontslagzaken bezig is, kan belangrijke winst voor je boeken en onderhandelen over een goed voorstel. Bovendien is een ontslagsituatie één van de meest stressvolle gebeurtenissen die je kan overkomen. Het gaat gepaard met veel stress en emotie. Een goede jurist staat daarboven en werkt hard en zakelijk, in jouw belang.

Is er ontslag aangezegd? Of heb je een vaststellingsovereenkomst ontvangen?

Zeg niets toe en onderteken ook niets! Vraag om een schriftelijke bevestiging van je ontslag en neem zo snel mogelijk contact met ons op. Binnen 24 uur heb je een advies, waardoor je vervolgens weet wat je wel en niet moet doen.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op!

085 016 0027