Arbeidsconflict of loonvordering; voortaan geen drempels meer om deskundige hulp in te schakelen.

Bij Hanze Juristen werken alleen juristen die al jarenlang in het arbeidsrecht werkzaam zijn. Inmiddels hebben we al duizenden klanten geholpen. We zijn er van overtuigd dat we ook voor jou het beste resultaat kunnen bereiken. Daar durven we zelfs een garantie op af te geven. Ben je niet tevreden over onze inzet, dan geven we je je geld terug. Gegarandeerd!

Niet tevreden = geld terug. Gegarandeerd.

Ben je als werknemer op zoek naar je recht, dan wordt het je bepaald niet gemakkelijk gemaakt. Hoe vind je een goede arbeidsrechtjurist?  De juridische markt is ondoorzichtig, echt goede vergelijksites zijn er niet. Daarnaast zijn er flinke financiële drempels. Advocaten hebben hoge uurtarieven en bij een rechtsbijstandverzekering of vakbond zit je vast aan maandelijkse kosten. En dan is het vervolgens maar afwachten of je je kosten bij de werkgever kunt verhalen of dat je zelf voor de kosten opdraait. Met name starters, parttimers, weekendkrachten en werknemers uit de lagere inkomenscategorieën laten het er daarom vaak bij zitten. Dat betekent dat ze soms volledig onnodig tekenen voor hun ontslag of een loonvordering niet incasseren.

Daarvoor heeft het in Zwolle gevestigde Hanze Juristen een passende oplossing ontwikkeld: een Niet Tevreden, Geld Terug Garantie. “Als de klant om wat voor reden dan ook, ontevreden is over de inzet van onze juristen, dan krijgt hij zijn geld terug. Gegarandeerd. Zonder vragen.”

Vragen over de ‘Niet tevreden, Geld terug’ garantie? Bel dan nu 085 – 016 00 27

Overigens biedt de website van Hanze Juristen de mogelijkheid om de meest voorkomende problemen in eerste instantie zelf op te lossen. Dit gaat met behulp van gratis telefonisch advies van ervaren juristen.

De voordelen voor werknemers die geconfronteerd worden met een arbeidsconflict zijn aanzienlijk:

  • Een hoge kwaliteit online dienstverlening, 7 dagen per week, inclusief telefonisch overleg.
  • Binnen 24 uur advies, de meest voorkomende werkgerelateerde problemen worden opgelost.
  • De gebruiker kan veel zelf doen, hierdoor is de service zeer voordelig en voor een vaste prijs.
  • Het is vooraf duidelijk welke werkzaamheden verricht worden.
  • Geen hoge uurtarieven zoals bij de advocaat en geen abonnementen zoals bij een verzekering.
  • 100% tevredenheid of geld terug, geen kleine lettertjes.

De laagdrempelige service is opgezet en wordt geleid door Sanne Bijl: “Onze ervaring is dat heel veel mensen prima voor zichzelf op kunnen komen, maar natuurlijk niet de juridische expertise in huis hebben.  Met Hanze Juristen vullen wij dit tekort, via het internet, goed en op een betaalbare manier aan. En dat dan ook nog eens met een Niet Tevreden, Geld Terug garantie.”

Bijl: “Iedereen moet zijn of haar recht kunnen halen, dat is voor Hanze Juristen het allerbelangrijkste. Door de financiële drempel weg te nemen, leveren we daar een bijdrage aan. Een Niet Tevreden, Geld Terug garantie zonder kleine lettertjes, dat is voor een bedrijf in de juridische sector heel bijzonder.”

 

Vragen over de ‘Niet tevreden, Geld terug’ garantie? Neem contact op!

085 016 0027