Advies en begeleiding bij vaststellingsovereenkomst, achterstallig salaris en arbeidsconflict

Heeft je werkgever je een vaststellingsovereenkomst aangeboden? Heb je je salaris of vakantie niet (volledig) ontvangen. Of is er sprake van een arbeidsconflict of dreigend ontslag? Wij weten dat het in zo’n situatie heel moeilijk is te bepalen wat je moet doen. En vaak is er ook nog sprake van tijdsdruk. Bel daarom vandaag nog geheel gratis en vrijblijvend met Hanze Juristen voor een eerste advies en begeleiding. Daarmee kun je meteen de volgende stap zetten om je rechten veilig te stellen.

Hanze Juristen: goed, betaalbaar en snel geregeld!

Wil je een goede, betaalbare en snelle oplossing? Dan ben je bij Hanze Juristen aan het juiste adres. Je krijgt binnen 24 uur een advies en aan de hand daarvan kun je de volgende stappen zetten. En we helpen je op basis van vaste – betaalbare – prijzen. Daarmee houd je je kosten overzichtelijk en in de hand.

Kosten besparen door alleen te doen wat jij zelf niet kunt

Als je al wat rond gegoogeld hebt dan weet je dat wij relatief lage prijzen hanteren. Dat kunnen we doen omdat we je laten weten welke dingen je zelf kunt doen en wat je beter aan ons over kunt laten. Dat bespaart ons tijd en jou kosten. Onze vaste prijzen zijn bovendien gebaseerd op online dienstverlening en telefonisch overleg. Wist je trouwens dat we onze kosten altijd bij je werkgever proberen te verhalen. In 90% van de gevallen lukt dat ook en betaal je dus helemaal niets.

Hanze Juristen – Wie wij zijn?

Bij Hanze Juristen werken gemotiveerde, ervaren juristen die graag werknemers ondersteunen. We beoordelen je vaststellingsovereenkomst, incasseren je achterstallig salaris en lossen de problemen met je werkgever op.

Heb je vragen over onze werkwijze? Of wil je graag gebruikmaken van één van onze pakketten, neem dan contact met ons op. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar!

Hanze Juristen is een online initiatief van Hanze advocaat

Hanze Juristen is een online initiatief van Hanze advocaat – specialist in arbeidsrecht. Dat is een kwaliteitskeurmerk waar jij je voordeel mee kunt doen. Onze juristen zijn opgeleid door de advocaten van Hanze advocaat. Zijn er vragen of situaties waar onze juristen niet uitkomen, dan staat Hanze advocaat altijd met raad en daad klaar om te ondersteunen. En is jouw zaak te complex of omvangrijk voor Hanze Juristen dan kijken we of je dossier kan worden overgedragen aan Hanze advocaat.

 

Bel gratis, vertrouwelijk en zonder verplichtingen!

085 016 0027