Horeca? Salaris en fooi niet ontvangen?

Werk je in de horeca? En heb je salaris en fooi niet ontvangen? Wij helpen je direct en hebben veel ervaring in jouw branche. Het komt namelijk vaak voor dat het salaris en/of de fooi te laat of helemaal niet wordt betaald.

Niemand kan zonder salaris, onderneem daarom direct actie.

Gratis aanmaningsbrief

Om je snel te helpen, kun je gebruikmaken van onze gratis aanmaningsbrief.  Deze gratis brief vraag je hier aan! Je hoeft alleen maar al je persoonlijke gegevens in te vullen en dan sturen we de kant & klare aanmaningsbrief per email naar je toe. Je stuurt deze vervolgens per post en per email naar je werkgever en dan heeft je werkgever 5 werkdagen om alsnog je loon uit te betalen. In veel gevallen reageren werkgevers hier goed op, betalen ze je alsnog niet? Dan is het tijd voor vervolgstappen en ook daar kunnen we je bij helpen.

Sommatiebrief

Na het versturen van een aanmaningsbrief nog geen salaris ontvangen? Laat ons het werk doen en maak dan gebruik van onze sommatiebrief. Deze brief wordt verstuurd op ons briefpapier. In 95% van de gevallen betaalt je werkgever alsnog. Ook ontvang je de wettelijke rente en wettelijke verhoging. Deze verhoging kan zelfs oplopen tot 50%. Vraag de sommatiebrief direct aan! Je betaalt voor deze sommatiebrief € 90,-

 

Maak direct gebruik van onze gratis sommatiebrief!

 

Werkzaam in de horeca en advies nodig? Neem contact met ons op!

085 016 0027