Neem contact op om te overleggen wat we voor je kunnen doen

Wil je je vaststellingsoverenkomst laten checken? Heb je je salaris of vakantiegeld niet gekregen? Is er een arbeidsconflict of dreigt er ontslag?

Of vraag je je af of je wel een zaak hebt? Wil je weten wat je kansen zijn? Ben je bang dat je je rechten prijs geeft?

Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. We zijn 7 dagen per week bereikbaar via telefoon, mail of WhatsApp. En we werken landelijk, dus je kunt altijd bij ons terecht.

Inloopspreekuren in Zwolle en Groningen: kosteloos en zonder verplichtingen

Wil je een eerste indruk van je rechten (en plichten)? Kom dan langs op onze gratis inloopspreekuren. We maken graag een half uur de tijd voor je vrij, om je vragen te beantwoorden. Als je zeker wilt zijn dat we direct tijd voor je hebben, bel ons dan even voor het inplannen van een afspraak. Wij staan voor je klaar op:

  • Zwolle (Eekwal 12): elke maandagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur
  • Groningen (Guyotplein 5/1): elke woensdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur

Bereid je goed voor op het gesprek en neem de volgende documenten mee

Wil je het maximale uit het gratis gesprek halen? Noteer dan thuis al je vragen. En neem je arbeidsovereenkomst, laatste 3 loonstroken en vaststellingsovereenkomst (als je die gekregen hebt) mee. En is er sprake van een arbeidsconflict, neem dan alle brieven/mails mee die hierop betrekking hebben. Bij achterstallig salaris is het goed om een overzicht mee te nemen van de betalingen die je hebt ontvangen en de loonstroken van de afgelopen 6 maanden.